КВАЛИТЕТ

ИНОВАЦИЈА

ТРАДИЦИЈА

ВЕНТИЛАЦИЈА - РЕКУПЕРАТОР

Вентилатор и Рекуператор од најпопуларните брендови и поквалитетните

Лимени Производи

Стабилни, погодни, ефикасни

Вентилатор

Циркулација на воздух и свежа средина

ОНЕФЛЕКС-АРМАЦЕЛ

100% сигурена и издржлива изолација

Канален клима уред

Практичен и ефикасен во работата

Што ние нудиме?

checklist icon

Лимени производи

Овие се основа на вентилацијата во секој објект кој има потреба за циркулација на воздух. Цесовент ви ги нуди овие производи со висок квалитет и со димензии и дизајн кои одговараат со амбиентот.

globe icon

Флексибилни цевки

Циркулацијата на воздух секогаш бара цевки, кои задолжително треба да бидат 100% изолирани за сигурност и потполна функсионалност. Нашата компанија секогаш ви обезбедува изолирани цевки и со големини кои одговараат на секој тип на градба.

forktruck icon

Изолација Уанфлекс-Армацел

За вас секогаш се обидуваме да го донесеме најдоброто, па како една од ретките компании во нашата околина, ние ви ги нудиме изолациите Уанфлекс-Армацел, кои се познаваат како најбезбедните и најиздржливи изолации.

touch icon

Клима уред со капак

Сите модерни објекти користат централна климатизација како главен начин за циркулацијата на воздухот во објектот. Овие системи користат широка мрежа на канали за воздух, кои преку капаците еднакво го споделуваат ладниот воздух во целиот објект.

forktruck icon

Вентилатори

Сите наши објекти имаат потреба за циркулација на воздух, но се разбира дека ова е невозможно да се постигне без инсталација на вентилатори кои многу лесно го циркулираат воздухот и секогаш ја чуваат свежа животна средина.

touch icon

Рекуператор

Тој е главен центар преку кој се врши целата вентилација. Цесовент ви овозможува, освен професионалната вентилација, да бидете опремени со рекуператор од најпознатите и најквалитетните брендови.

Зошто нас?


 • icon

  Ние сме одговорни

 • icon

  Работиме со посветеност

 • icon

  Взаемна доверба со клиентите

 • icon

  Ефикасни во време

 • icon

  Безбедни